DÆK

Dækservice

Ligesom det er vigtigt med ordentligt fodtøj til dig selv, er det også vigtigt, at din bil har ordentlige sko på, altså dæk. Dækkene på din bil har stor betydning for både brændstofforbruget, sikkerheden og bilens levetid.

Hos HJBilerHobro sørger vi for, at dine dæk er i orden. Hvis de ikke er, som de skal være, når du kommer til vores værksted med din bil, hjælper vi dig gerne med at finde præcis de dæk, der passer til din bil og din kørsel.

Hos HJBilerHobro tilbyder vi topklasse servicering af dine dæk og sørger for udskiftning og opbevaring af sommer- og vinterdæk, afbalancering af hjul, 4-hjulsudmåling mv.

Hvilke dæk skal jeg vælge?

Ligegyldigt om du skal have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk eller fra vinterdæk til sommerdæk, er vi klar til at hjælpe. Vi fører dækmærket Continental, som er af højeste kvalitet til en fornuftig pris – så du får rigtig meget for pengene. Vi fører også en række andre dækmærker som Michelin, Goodyear, Bridgestone m.fl.

Har du brug for at få opbevaret dine dæk, når du skifter mellem sommerdæk og vinterdæk, er der også mulighed for dette hos HJBilerHObro. På vores dækhotel står dine dæk trygt og sikkert i det rette klima, så de er klar, når det igen er tid til at skifte om.

Kvalitet og sikkerhed

Hos HJBilerHobro er vi meget bevidste omkring kvalitet, og vi kvalitetstjekker altid vores reparationer, inden bilen forlader vores værksted igen. Vi sørger for at afbalancere dine hjul i tilfælde af, at de er ude af balance. Er dine hjul ude af balance, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan få løst problemet. Det kan være yderst ubehageligt at køre på ubalancerede hjul, og det kan skade bilen, da det belaster ophæng og hjullejer.

Forkert sporing slider på dækkene og forringer brændstoføkonomien. Det kan give sig udslag i, at bilen trækker til den ene side under kørsel. Hvis du oplever dette, så giv os et kald og kom forbi. Så laver vi en 4-hjulsudmåling på din bil, så du igen kan køre trygt og sikkert.