Leasing

Leasing af bil i Hobro

Leder du efter en ny bil? Så lad hjleasingbiler.dk hjælpe dig med at finde drømmebilen, om så det skal være en Audi, BMW, Mercedes, Volvo eller noget helt andet. Drop bilkøbet til fordel for en leasingaftale hos HJLeasingBiler. Leasing kan i mange tilfælde være fordelagtig.

Leasing kommer fra det engelske ”to lease”, at leje. Det betyder, at når du leaser en bil via hjleasingbiler.dk, så lejer du blot bilen i en periode. Du har altså brugsretten, men ejer ikke bilen i leasingperioden.
Leasing af biler i Danmark har gennem de sidste 10 år udviklet sig. Fra den almindelige finansielle leasingaftale findes der i dag flere specielle former for leasing som:

  • Operationel leasing, der er en ”all inclusive-løsning” med service
  • Flexleasing, der typisk er leasing af biler, som er over 36 mdr.
  • Sæsonleasing, der betyder, at du kan have en sommerbil og/eller en vinterbil
  • Splitleasing , hvor der er tale om både firma- og privatkørsel. Omkostningerne fordeles her efter kørselsfordeling
Leasingbegreber – hvad betyder de?

Angiver de måneder, du leaser bilen i. Den mest anvendte periode er fra 12 mdr. og opefter, medmindre der er tale om sæsonleasing.

Bruges bl.a. til at nedskrive bilens restværdi og evt. den månedlige ydelse.

Angiver bilens anslåede markedsværdi ved leasingperiodens udløb. Ved periodens udløb er der mulighed for at forlænge aftalen, anvise en køber eller hjleasingbiler.dk kan hjælpe med at finde en køber til bilen.

Princippet er, at medarbejderen betaler for kilometer kørt privat i bilen, mens virksomheden betaler for kilometer kørt erhvervsmæssigt i bilen. Hvis du har et privat kørselsbehov på 25-35% af bilens samlede kørsel, så er splitleasing en mulighed. Ved splitleasing skal du ikke beskattes af fri bil, men til gengæld føre kørebog.

Der betales kun registreringsafgift for leasingperioden og ikke den fulde registreringsafgift som ved almindelig registrering. Registreringafgiften fordeles i den månedlige leasingydelse i leasingperioden. Man opnår den laveste registreringsafgift , hvis bilen er over 36 mdr. Der er typisk tale om dyrere, brugte importbiler.

Løsningen bygger på flexleasing i kortere perioder. F.eks. kan du lease en cabriolet eller sportsvogn om sommeren og en 4-hjulstrækker om vinteren.

Fordele ved leasing af bil

Der er mange fordele ved at lease din bil hos HJLeasingBiler. Rent økonomisk skal du ikke optage billån eller bekymre dig om bilens salgspris. Derudover har du mulighed for at skifte bil oftere, da du ikke binder dig for så lang en periode ad gangen.

Der er også fordele ved at flexlease hos HJLeasingBiler. Der betales kun registreringsafgift svarende til leasingperioden, hvilket er særligt fordelagtigt ved leasing af lidt dyrere biler.

Leasingydelsen på din leasingbil beregnes efter, hvor lang leasingperioden er, og hvor meget du ønsker at betale i udbetaling. Derudover påvirker faktorer som restværdi mv. den månedlige leasingydelse.

Kontakt os for en uddybbende og uforpligtende snak

Hvis du har spørgsmål enten til en specifik bil eller bare vil høre mere omkring leasing, så ring på 98524226. Vi har flere års erfaring med leasing af biler, og vi deler gerne ud af tips og gode råd.